Anders Edvell lämnar rollen som VD i Unimedic

Anders Edvell lämnar rollen som VD för MedCaps dotterbolag Unimedic AB den 21 juni 2018 för anställning utanför koncernen. Rekrytering av ny VD har inletts.

”Jag vill tacka Anders för hans insatser som VD för Unimedic de gångna två åren. Anders har varit en stark resurs i den fortsatta uppbyggnaden av vår Nordiska sälj- och marknadsföringsplattform inom Specialist Läkemedel. Vi har nu inlett en rekryteringsprocess för att finna en ny VD för Unimedic.”, kommenterar Karl Tobieson, ordförande i Unimedic.

”Jag har haft två spännande och utvecklande år på Unimedic. Jag menar att företaget idag står väl rustat både strukturellt och kompetensmässigt för att fortsätta den påbörjade tillväxtresan inom segmentet Specialist Läkemedel” säger Anders Edvell, avgående vd Unimedic.

Denna informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 26 mars 2018 kl. 10.00 CET.  

För mer information, kontakta:

Karl Tobieson, verkställande direktör, Telefon 46 8 34 71 10,  mobil 46 709 35 85 74,  e-post karl.tobieson@medcap.se

Johan Hähnel, IR ansvarig, mobil 46 706 05 63 34

Om MedCap:

MedCap bygger framgångsrika företag inom Life Science för att förbättra människors liv. MedCap förenar de större bolagets styrka med de mindre bolagens entreprenöriella kraft, smidighet och affärsmannaskap.

MedCap handlas under symbolen MCAP på NASDAQ Stockholm. Mer information finns att läsa på hemsidan www.medcap.se.