Multiply maskin mörkare

Multi-Ply

Multi-Ply är världsledande specialister inom design och tillverkning av kolfiberkomponenter för medicinsk röntgen. Bolaget expanderar och moderniserar sin produktion i en ny anläggning i UK för att serva sina kunder globalt.

Verksamhet: Utveckling och tillverkning av kolfiberkomponenter för medicintekniska applikationer, företrädesvis inom radiologiområdet.

Geografisk marknad: Europa och USA.

Kunder: Tillverkare av radiologiutrustning.

Peter Appleton

Multi-Ply Components Ltd är en global ledare inom tillverkning av kolfiber komponenter som är avgörande för funktionaliteten och framgången för medicinsk röntgenavbildning.

Vår vision är att "skapa en bättre framtid" genom att skapa starka partnerskap med tillverkare av röntgenutrustning och hitta lösningar på deras utmaningar. Ett exempel är vår fortsatta utveckling av produkter som används globalt inom mammografi. Vår förmåga att producera medicinska röntgenbord i full längd är också en demonstration av innovationsförmågan hos Multi-Ply.

Som verkställande direktör är jag hedrad över att leda verksamheten vid vår nybyggda anläggning belägen i nordvästra England där vårt skickliga och engagerade team av personal och ingenjörer är fokuserade på att leverera hög kvalitet. VI är stolta över att "hjälpa till att rädda liv".

Peter Appleton , VD Multi-Ply

multiply_623x203

 

Du hittar mer information om Multi-Ply och deras verksamhet på deras hemsida.

Till Multi-Plys hemsida

Flygfoto-stockholm

Bli en del av MedCap

Här hittar du mer infomation om vår investeringsstrategi och om MedCap som ägare.