Multiply maskin mörkare

Multi-Ply

Multi-Ply är världsledande specialister inom design och tillverkning av kolfiberkomponenter för medicinsk röntgen. Bolaget expanderar och moderniserar sin produktion i en ny anläggning i UK för att serva sina kunder globalt.

Verksamhet: Utveckling och tillverkning av kolfiberkomponenter för medicintekniska applikationer, företrädesvis inom radiologiområdet.

Geografisk marknad: Europa och USA.

Kunder: Tillverkare av radiologiutrustning.

Darren Dowdall Head Shot 1

Som Multi-Ply Components Ltd:s VD känner jag mig oerhört stolt över vår globala status inom hälso- och sjukvårdssektorn. Varje dag visar vi prov på vår utmärkta kapacitet och våra begåvade och hängivna medarbetare strävar oförtrutet efter att skapa livsförändrande resultat. Vi känner starkt för våra värderingar och utgår alltid från kundens och konsumentens perspektiv i vår produktutveckling. Det garanterar perfekta och livräddande produkter samt en förbättrad patientupplevelse!


Vår vision är att ”skapa en bättre framtid”, vilket vi gör genom att uppfylla vår strategiska färdplan för operativ excellens. Vi investerar i mångfald, strävar efter marknadsdriven innovation och skapar kundvärde genom långvariga och nya samarbeten. Vi höjer kolfiberribban inom tillverkningsindustri för medicinsk utrustning och bjuder dig att följa med på vår resa...

Darren Dowdall, VD Multi-Ply

multiply_623x203

 

Du hittar mer information om Multi-Ply och deras verksamhet på deras hemsida.

Till Multi-Plys hemsida

Flygfoto-stockholm

Bli en del av MedCap

Här hittar du mer infomation om vår investeringsstrategi och om MedCap som ägare.